O nama


O ZeroSoftu – u 5 sekundi

 

Inovativnost. Kreativnost. Komunikacija. U ZeroSoft-u mi kreiramo inovativna i pametna rješenja koja pomažu Vašem poslovnom razvoju.
Naš cilj je da Vam ponudimo najbolju i najkvalitetniju uslugu na području razvoja aplikacija i web stranica, te općenito digitalnog dizajna.
Spoj znanja i strasti u kombinaciji sa zabavom omogućuje našim proizvodima da budu jedinstveni na tržištu.

 

 

 

Onam slike u okviru

 

 

 

Naša priča:

ZeroSoft je osnovan 2010. godine u Čapljini, sa ciljem da se bavi pružanjem usluga izrade internet stranica, dizajn stranica, izrada korisničkih programa (software) i ostalim djelatnostima vezanim za internet.  Tijekom godina ZeroSoft je rastao i napredovao te smo još u ponudu ubacili izradu Aplikacija za Android operativni sustav i  3D modeliranje poslovnih i stambenih objekata. ZeroSoft team ima veoma fleksibilnu strukturu te se lako prilagođuje kako starim, tako i novim standardima koji se svakodnevno pojavljuju. Stalnim napredovanjem i usavršavnjem naš team je u koraku sa svijetskim trendovima i tehnologijama!

 


Zahvaljujemo se timu zerosofta za odlično odrađen posao. Vrlo smo zadovoljni i oduševljen kvalitetom projekata i servisom zerosofta. Uvijek profesionalan pristup projektima, brze i precizne odgovore na otovorena pitanja, hvala. Veselimo se daljnjoj suradnji. Josip Goluza | CEO GMM-IT Consulting
Profesionalan pristup poslu, te brza i jednostavna komunikacija! Veoma sam zadovoljan sa servisom i sa konačnim proizvodom. Boštjan Pišlar | T.Glass